Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Spuiten > Injectiespuiten > Injectiespuiten met naald

Injectiespuiten met naald

Injectiespuiten met naald zijn medische instrumenten die worden gebruikt voor het opzuigen en injecteren van vloeistoffen. Een injectiespuit bestaat uit een cilinder met aan de ene kant een conus en aan de andere kant een plunjer. Bij injectiespuiten met naald wordt standaard een passende naald geleverd die kan worden bevestigd op de conus. Plastimed biedt injectiespuiten met veiligheidsnaald, injectiespuiten zonder veiligheidsnaald en insulinespuiten. Bestel direct injectiespuiten met naald bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Gauge
Steriel

Toont alle 25 resultaten

Injectiespuiten met naald

Bij Plastimed koop je verschillende soorten injectienaalden. Zo heb je de keuze uit een aantal exemplaren, variërend van 1ml tot 100ml. Ook kun je kiezen uit verschillende merken zoals Terumo, Micro-fine en Emerald. De injectiespuiten zijn meestal per 100 of per 120 stuks verpakt. Zo heb je er altijd genoeg op voorraad.

Steriele injectienaalden

De injectienaalden worden steriel verpakt en zijn geschikt voor eenmalig gebruik. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Bij een injectiespuit met veiligheidsnaald schiet de naald na de prikhandeling automatisch terug in de spuit. In de webshop van Plastimed vind je ook insulinespuiten. Deze spuit voor het toedienen van insuline heeft een extra dunne naald.

Hoe werkt een injectiespuit?

Een injectiespuit bestaat uit een glazen of kunststof cilindervormig buisje. Aan de ene kant bevindt zich de conus, waarop de injectienaald bevestigd wordt. Aan de andere zijde zit de goed aansluitende plunjer, ook wel de stamper of de zuiger genoemd. Door het trekken aan de plunjer wordt de vloeistof uit het reservoir opgezogen. Vervolgens kun je de vloeistof in een ader of spier van de persoon die geïnjecteerd wordt spuiten. Als je op de plunjer drukt, dan wordt de vloeistof toegediend.  Bestel je nieuwe injectiespuiten met naald in de webshop van Plastimed.