Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Mondverzorging

Mondverzorging

Mondverzorging snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Productcategorieën
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 14 resultaten

Ontdek de voordelen van mondverzorging van Plastimed

Wil je graag een gezonde en stralende glimlach behouden? Mondverzorging is essentieel voor het behoud van gezonde tanden en tandvlees. Bij Plastimed bieden we een uitgebreid assortiment van producten voor mondverzorging, van tandenborstels tot complete mondverzorgingssets.

Hoe werkt mondverzorging?

Mondverzorging omvat verschillende aspecten, zoals tandenpoetsen, flossen en het gebruik van mondwater. Het is belangrijk om regelmatig te poetsen om plak en tandsteen te verwijderen, wat kan leiden tot tandbederf en tandvleesontsteking. Daarnaast kan het gebruik van floss en mondwater helpen om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken en de adem te verfrissen.

Wie gebruikt mondverzorgingsproducten?

Mondverzorgingsproducten zijn essentieel voor iedereen die een gezonde mond wil behouden. Het wordt aangeraden om twee keer per dag te poetsen en dagelijks te flossen en mondwater te gebruiken. Zorgprofessionals en afdelingen zoals tandartspraktijken, mondhygiënisten, verzorgingshuizen en ziekenhuizen maken ook gebruik van mondverzorgingsproducten.

Ontdek onze aanvullende mondverzorgingsproducten

Bij Plastimed bieden we een breed scala aan mondverzorgingsproducten die je kunnen helpen om jouw mond gezond te houden. Onze producten omvatten onder andere tandenborstels, tandpasta’s, floss, mondwater, mondspoelingen en mondverzorgingssets. Daarnaast hebben we ook producten van het merk Dent’s in ons assortiment. Dent’s biedt een uitgebreid scala aan mondverzorgingsproducten van hoge kwaliteit, waaronder tandenborstels en tandpasta’s.

Gerelateerde producten voor mondverzorging bij Plastimed

Naast mondverzorgingsproducten biedt Plastimed ook andere medische verzorgingsproducten aan. Zo hebben we bijvoorbeeld ook EHBO-kits en wondverzorgingsproducten in ons assortiment.

Bestel eenvoudig jouw mondverzorgingsproducten online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel jouw mondverzorgingsproducten bestellen. Onze website biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface, zodat je snel vindt wat je zoekt. Daarnaast kun je altijd rekenen op een snelle levering. Kies uit ons ruime assortiment van mondverzorgingsproducten, waaronder onze mondverzorgingsset en tandenborstels van Dent’s. Bestel vandaag nog en geniet van een gezonde glimlach!

Filteren

Aantal stuks
Steriel