Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Mondverzorging > Tandenborstels

Tandenborstels

Op zoek naar een goede tandenborstel? Bij Plastimed vind je een ruim assortiment aan tandenborstels voor verschillende behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar een zachte tandenborstel voor gevoelige tanden of een kindertandenborstel, bij Plastimed vind je het allemaal.

Waarvoor gebruik je een tandenborstel?

Een tandenborstel is een belangrijk hulpmiddel bij de dagelijkse verzorging van je mond en gebit. Door te poetsen verwijder je etensresten en plaque van je tanden en kiezen. Dit helpt tandbederf en tandvleesontstekingen te voorkomen. Bij Plastimed bieden we een ruim assortiment aan tandenborstels.

Werking van onze tandenborstels

Een goede mondhygiëne is van groot belang voor een gezond gebit. Een tandenborstel is daarbij een onmisbaar hulpmiddel. Met een tandenborstel verwijder je tandplak en voedselresten van je tanden en kiezen en voorkom je tandbederf en tandvleesproblemen. Onze tandenborstels worden gebruikt en aangeraden door tandartsen en andere zorgprofessionals in verschillende afdelingen van ziekenhuizen. Denk bijvoorbeeld ook aan tandartspraktijken, mondhygiënisten en verpleeghuizen. Zij hebben vaak behoefte aan grotere hoeveelheden tandenborstels en kunnen bij Plastimed terecht voor scherpe prijzen en snelle levering.

Tandenborstels en andere mondverzorging

Naast tandenborstels vind je bij Plastimed ook andere producten voor mondverzorging en gebitsverzorging, zoals dentips, mondreiniging en mondzorgsets. Daarnaast biedt Plastimed ook medische benodigdheden aan, waaronder verbandmiddelen en spalken. Zo kun je bij Plastimed terecht voor al je benodigdheden op het gebied van gezondheid en welzijn.

Bestel nu gemakkelijk online bij Plastimed

Ben je opzoek naar een grote oplade tandenborstels? Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Je kunt bij ons rekenen op een snelle levering en goede service. Bij Plastimed kun je veilig online betalen en bieden we verschillende betaalmethoden aan. Bestel nu en ervaar zelf het gemak van onze service!