Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Massage

Massage

Massage is een belangrijk onderdeel van zowel fysiotherapeuten als sportmasseurs. Om spieren van de patiënt soepel te houden is het belangrijk dat de behandelaar makkelijk over de stroeve huid kan bewegen, hiermee kan en therapeut voorkomen dat stijve spieren verergeren of zelfs scheuren. Door het gebruik van massageoliën en lichaamsgel kan de massagetherapeut gemakkelijk en comfortabel de klachten behandelen.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 70 resultaten wordt getoond

Ruime keuze uit massage artikelen

Bij het uitvoeren van een massage is het belangrijk dat de spieren en pezen van de patiënt soepel meebewegen met de handen van de massagetherapeut. Massageolie en massagegel zijn massageproducten die de behandelaar ondersteunen bij het masseren om lichamelijke klachten van de patiënt te kunnen verminderen en verhelpen.

Massageolie en massagegel online bestellen

Bij een massage is het belangrijk dat de handen van de massagetherapeut soepel over de huid glijden. De huid kan stroef aanvoelen wanneer je met druk over de huid beweegt, daarom is het gebruik van massageolie van groot belang om soepele massage bewegingen te kunnen maken. Breng wat massagebalsem of massagezalf aan op het te masseren lichaamsdeel en smeer het uit om vervolgens de massage optimaal uit te voeren. Uiteraard is het ideaal om een behandeltafel te gebruiken om de patiënt te kunnen masseren.

Massageproducten van kwaliteitsmerken

Alle producten voor massage in het aanbod van Plastimed zijn van de hoogste kwaliteit. Zo heb je onder meer de keuze uit merken als 3M, BSN en Hartmann. Bovendien biedt Plastimed verschillende massageproducten van OXD aan, zoals de OXD Professional Care en OXD Sports. In dit assortiment vind je onder andere massageoliën, massagelotions, massagebalsem, massagezalf, handdoekverwarmers, massageballen, massagerollers, tijgerbalsem en hot and cold packs.