Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen

Verbandmiddelen

Het gebruik van de juiste verbandmiddelen bevordert het helen van verwondingen. Met een gevarieerd aanbod verband, pleisterswatten, bandage, coldpacks, spalken, windsels en zwachtels bieden wij in elke situatie passende bescherming voor alle soorten wonden.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 1471 resultaten wordt getoond

Verbandmiddelen, bescherming voor alle soorten wonden

Het gebruik van de juiste verbandmiddelen bevordert het helen van verwondingen. Met een gevarieerd aanbod verband en pleisters bieden wij in elke situatie passende bescherming voor alle soorten wonden; snijwonden, schaafwonden, brandwonden of open wonden.

Essentiële verzorgingsmiddelen

Onze verband en hechting producten worden dagelijks gebruikt door zowel professionals als consumenten, en zijn onmisbaar binnen veel ziekenhuizen, zorginstellingen, en de verbanddoos thuis. Artsen, zorgverleners en families vertrouwen op het gebruiksgemak van ons uitgebreide assortiment bestaande uit  hoogwaardige kwaliteit wondverzorgingsproducten.

Verschillende soorten verbandmiddelen

Plastimed biedt een breed assortiment verband en verzorgingsmiddelen. Je kunt bij ons terecht voor veelgebruikte producten zoals verband, pleisters, gazen, windsels, zwachtels, bandage, folie, watten en tape. Wij bieden ook snelle oplossingen voor specifieke verwondingen, denk hierbij aan gipsverband, oogverband, compressiezwachtels, blarenpleisters, wattenverband, sporttape, bandage voor ellebogen, enkels, knieën en polsen.

Fixatie

Hechtpleisters, volvlakfixaties, fixatiewindsels, niet-steriele en steriele folies, ons brede aanbod van benodigdheden biedt voor elke situatie een oplossing voor het vastzetten van verband windsels, tubes of I.V. gerelateerde hulpmiddelen zoals infuusnaalden en -slangen.

Verbanden

Het gebruik van zalfgazen, kompressen en absorberende verbandmiddelen dragen bij aan een snel herstel van grotere wonden. Onze producten zijn op maat bij te knippen voor een optimale wondafdekking. Door stevige fixatie wordt de wond optimaal beschermd tegen vuil waardoor een ontsteking van de wond wordt voorkomen.

Pleisters

Voor kleine ongelukjes zoals een oppervlakkige snee, blaren of beginnende korstjes biedt een eenvoudige wondpleister een snelle en betrouwbare oplossing. Pleisters rekken mee met de bewegingen van je huid, het wondkussen kleeft niet en werkt schokdempend. Met een sterke kleefkracht bevestig je de op maat geknipte pleister waar nodig; de pleister blijft gegarandeerd de hele dag zitten.

Alleen de beste merken verbandmiddelen

Tot ons assortiment behoren topmerken zoals Leukoplast, Betadine, 3M, Hartmann, BSN en Smith & Nephew.

Verbandmiddelen kopen bij Plastimed

Plastimed biedt keuze uit een ruim assortiment verbandmiddelen en wondverzorgingsproducten. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.

Filteren

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering