Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Instrumentarium

Instrumentarium

Resultaat 1–30 van de 523 resultaten wordt getoond

“Medische instrumenten worden gebruikt in veel verschillende specialismen. Niet alleen chirurgen hebben baat bij kwalitatieve instrumentarium, maar ook neurologen, orthopeden, dermatologen, gynaecologen en KNO-artsen kunnen niet aan het werk zonder de juiste instrumenten.

Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak

Plastimed biedt een breed assortiment aan beademing instrumenten, KNO instrumenten, instrumentarium voor artsen en specialisten werkzaam in de chirurgie, neurologie, dermatologie, diathermie, gynaecologie, oog chirurgie en instrumenten als proctoscopen voor maag, darm en lever onderzoek. Kwaliteit, veiligheid en gebruiksgemak staat bij Plastimed evenmin altijd voorop.

Beademings instrumenten bestellen

Beademings instrumenten worden gebruikt om een patiënt te ondersteunen bij de ademhaling in spoedeisende situaties. Onder anderen hulpverleners van de EHBO en ambulancepersoneel kunnen beademing instrumenten goed gebruiken om een slachtoffer in kritieke toestand te behandelen. Deze instrumenten zijn onmisbaar bij ongevallen. Ook op de OK zijn beademings instrumenten van toepassing, tijdens operaties kan de patiënt ondersteund worden met ademen met behulp van een infuus. Je kunt bij Plastimed terecht voor beademings instrumenten voor de ademweg, circulatie, beademing en zuurstoftherapie.

KNO instrumenten online bestellen

KNO instrumenten worden dagelijks gebruikt door zorgprofessionals werkzaam in het ziekenhuis en op poliklinieken. Een KNO-arts is gespecialiseerd in het behandelen van klachten met betrekking tot de keel, neus en oren en heeft hiervoor diverse medische instrumenten nodig om zo zorgvuldig mogelijk onderzoek te kunnen doen bij patiënten. Instrumenten die veel worden gebruikt door een KNO-arts zijn cerumen, keelspiegels, neusspeculum, oorspeculum, oorspuiten en laryngoscoop onderdelen. Bij Plastimed bestel je makkelijk en veilig online KNO instrumentarium.

Chirurgische instrumenten kopen

Als een chirurg moet opereren worden steriele chirurgische instrumenten gebruikt. Denk hierbij aan medische instrumenten zoals scharen en pincetten, maar ook scalpels, scalpelmesjes, lepels, klemmen, tangen en instrumenten voor het behandelen van coagulatie of het hechten van operationele wonden. Je bestelt makkelijk online instrumentarium voor chirurgie bij Plastimed.

Neurochirurgische instrumenten direct bestellen

Neurochirurgische instrumenten worden gebruikt bij operaties die worden uitgevoerd door een neurochirurg. Bij een neurologische ingreep worden aandoeningen aan de hersenen, hersenstam, het ruggenmerg, de plexus en perifere zenuwen verholpen door middel van een operatie. De kwaliteit van het instrumentarium is stevig en roestvrij, waardoor de instrumenten lang meegaan na keer op keer steriel te zijn schoongemaakt en opgeborgen. Bij Plastimed bestel je makkelijk en veilig reflexhamers, stemvorken en penlights.

Alleen de beste merken medische instrumenten

Plastimed levert een breed scala aan injectiemateriaal en toebehoren alleen betrouwbare merken als B.Braun, BD, Hartmann, Mediware, Sharpsafe en Sharpsguard.

Instrumenten kopen bij Plastimed

Je bent bij Plastimed aan het juiste adres voor medische en chirurgische instrumenten die bijdragen aan een veilige en gebruiksvriendelijke behandeling, operatie en ingrepen. Via onze webshop kunt u veilig betalen, en heeft u de mogelijkheid om direct of op rekening een bestelling te plaatsen. Uw bestelling wordt direct verwerkt in ons systeem en wordt zo snel mogelijk verzonden. Heeft u vragen over een product? Neem contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Niet tevreden over uw bestelling? U kunt binnen 14 dagen uw bestelling gratis terug sturen.”