Voor hulp en advies

0251 - 247233

Scharen

Chirurgische scharen worden gebruikt door zorgprofessionals voor onder meer het doorknippen van verbanden, hechtdraden en weefsel. In het assortiment van Plastimed vind je chirurgische scharen gemaakt van hoogwaardig staal, die uitstekend te steriliseren zijn. Je hebt de keuze uit diverse varianten, zoals een scherpe schaar met een spits of een stomp uiteinde.

Resultaat 1–30 van de 89 resultaten wordt getoond

Diverse soorten chirurgische scharen

De prepareerscharen in het aanbod van Plastimed hebben een gebogen punt en zijn dankzij de botte schaarbladen geschikt voor het prepareren van diverse soorten weefsel. Dit type schaar wordt in de operatiekamer gebruikt. Voor precisiewerk is een irisschaar een uitstekende keuze, terwijl je met een gebogen verbandschaar gemakkelijk verbanden verwijdert. Een fijne, rechte chirurgische schaar zorgt voor een vrij blikveld doordat deze schaar niet te wijd opent. Alle scharen zijn van medische topkwaliteit en steriliseerbaar met hete stoom, hete lucht of centrale sterilisatie voor een hygiënisch gebruik.

Chirurgische instrumenten van de beste merken

In het aanbod van Plastimed vind je chirurgische scharen van A-merken als Instramed, Lister en Zepf. Ook scalpels en scalpelmesjes, pincetten en andere chirurgische instrumenten shop je gemakkelijk en snel online in de webshop van Plastimed. Plaats je bestelling!