Voor hulp en advies

0251 - 247233

Nagelscharen

Chirurgen gebruiken nagelscharen wanneer de patiënt een operatie aan de voet of vinger ondergaat. Het onderhouden van je nagels en teennagels zorgt voor een verzorgde uitstraling. Het valt aan te raden om de nagels op tijd bij te knippen en te vijlen. Door de nagels iedere paar weken te knippen met een goede nagelschaar, blijven je nagels gezond groeien. Bij Plastimed vind je nagelscharen van hoge kwaliteit.

Nagelscharen van hoge kwaliteit

Met een scherpe nagelschaar van hoge kwaliteit knip je je nagels en teennagels snel en eenvoudig. Was je handen en voeten voor het knippen en week de nagels een paar minuten. Zo verzacht je eventueel aanwezige verkalking, waardoor de nagels gemakkelijker te knippen zijn. Je kunt ook knippen na het douchen of badderen. De nagels zijn dan minder broos, wat de kans verkleint dat ze splitsen. Ook kalknagels, schimmelnagels of andere dikke nagels zijn snel, eenvoudig en veilig door te knippen met een hoogwaardige nagelschaar. Nagelscharen van hoge kwaliteit zijn geschikt om voldoende kracht mee te zetten, zonder dat je het risico loopt om in de huid te knippen. Desinfecteer bij probleemnagels de nagelschaar na elk gebruik om hygiënisch te werken.

Nagelscharen voor ieder type nagel bestellen

Bij Plastimed koop je in een handomdraai nagelscharen voor ieder type nagel, ook kalk- of schimmelnagels. Neem ook een kijkje bij de andere producten voor persoonlijke verzorging. Plaats direct je bestelling in de webshop en profiteer van razendsnelle levering.