Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal > Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming

Persoonlijke bescherming snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Steriel
Substantie
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 532 resultaten wordt getoond

Bescherm jezelf met persoonlijke bescherming van Plastimed

Bij Plastimed kun je terecht voor een breed assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze beschermingsmiddelen zijn bedoeld om zorgprofessionals en andere werkenden te beschermen tegen besmetting met ziekteverwekkers, chemicaliën of andere gevaren. Plastimed biedt hoogwaardige beschermingsmiddelen van verschillende merken aan.

Persoonlijke bescherming voor diverse sectoren

Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn onmisbaar in de zorg, maar ook in andere sectoren zoals de voedingsindustrie, de bouw en de schoonmaakbranche worden ze veel gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan beschermbrillen, mondkapjes, handschoenen en beschermjassen. Plastimed heeft een ruim assortiment aan persoonlijke beschermingsmiddelen die geschikt zijn voor verschillende sectoren en toepassingen.

Aanvullende informatie over persoonlijke bescherming

Bij Plastimed vind je niet alleen persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook ander medisch verbruiksmateriaal. Zo kun je bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor verschillende soorten verband, desinfectiemiddelen en diagnostische apparatuur. Ook bieden we een ruim assortiment aan beschermingsmiddelen die gerelateerd zijn aan persoonlijke bescherming, zoals beschermbrillen, mondkapjes, handschoenen en beschermjassen. Deze middelen zijn essentieel om veilig te kunnen werken.

Bestel eenvoudig persoonlijke bescherming bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig online persoonlijke beschermingsmiddelen bestellen. Door ons ruime assortiment vind je bij ons altijd de juiste beschermingsmiddelen voor jouw werkzaamheden. Het bestellen van persoonlijke beschermingsmiddelen bij Plastimed is niet alleen makkelijk en eenvoudig, maar ook snel en veilig. Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk te leveren, zodat je snel aan de slag kunt. Bestel daarom vandaag nog jouw persoonlijke beschermingsmiddelen bij Plastimed.

Filteren

Kenmerken
Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering