Voor hulp en advies

0251 - 247233

Beschermingsmaskers

Beschermingsmaskers bieden de drager en de patiënt een goede bescherming tegen bacterieoverdracht. Er is een groot aantal beschermingsmaskers om uit te kiezen, van chirurgische mondmaskers type I, type II en type IIR tot spatschermen. Beschermingsmaskers en andere producten voor persoonlijke bescherming bestel je eenvoudig bij Plastimed.

Filters

Productcategorieën
Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 64 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten beschermingsmaskers

Chirurgische mondkapjes zijn voorzien van een extra laagje dat als filter fungeert, een BFE-filter. BFE staat voor bacterie filter efficiency. In de zorg wordt doorgaans gebruikt gemaakt van type IIR, omdat deze soort de beste bescherming biedt en voldoende beschermen bij het uitvoeren van een medische handeling. Sommige beschermingsmaskers beschermen de omgeving van de drager, terwijl ademhalingsbeschermingsmaskers de gebruiker beschermen. Dit type mondneusmaskers filteren de ingeademde lucht. De beschermingsmaskers uit het assortiment van Plastimed hebben een superieure pasvorm voor verminderde lekkage langs de neus, wang en kin. De meeste beschermingsmaskers zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Beschermingsmaskers van professionele kwaliteit

Ben je op zoek naar beschermingsmaskers van hoge kwaliteit? Dan zit je goed bij Plastimed. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment van merken als Medline en Mölnlycke. Combineer de beschermingsmaskers met handschoenen, beschermbrillen en beschermjassen en -schorten voor een optimale bescherming. Plaats je bestelling.

Filteren

Kenmerken
Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Substantie