Voor hulp en advies

0251 - 247233

Handschoenen

Handschoenen kopen voor medische of persoonlijke verzorging? Steriel, chirurgisch, gepoederd of poedervrij van latex, nitril of vinyl: je bestelt ze bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 346 resultaten wordt getoond

Medisch of verzorgend

Wegwerphandschoenen zorgen ervoor dat zorgmedewerkers, medisch specialisten en assistenten veilig kunnen werken en zijn daarom onmisbaar in een medische werkomgeving. Om het overdragen vanschadelijke bacteriën en cirussen te voorkomen is het gebruik van steriele onderzoekshandschoenen, chirurugische- en wegwerphandschoenen van essentieel belang. Verbruiksmaterialen zoals latex, nitril en vinyl wegwerphandschoenen dragen bij aan een hygiënische werkomgeving voor zorgprofessionals.

Latex, nitril, copolymeer en vinyl handschoen

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en bieden een optimale bescherming tegen schadelijke stoffen en ziektekiemen. Een nitril handschoen bestaat uit synthetisch rubber en is ideaal als alternatief voor de latex handschoen, bijvoorbeeld bij een latexallergie. In het assortiment vind je bovendien synthetische ook de copolymeer handschoen en vinyl handschoenen van PVC.

Geschikt voor vele toepassingen

Verbruiksmaterialen als handschoenen zijn van toepassing in diverse situaties. Zo hebben medische professionals en zorgverleners baat bij steriele handschoenen, maar zijn handschoenen ook vaak te vinden in de EHBO en verbanddoos om hygiënisch kleine ongelukjes te kunnen verzorgen. Ben je op zoek naar een handschoen voor medisch gebruik of persoonlijke verzorging? Bekijk het ruime aanbod en eenvoudig en veilig online in de shop van Plastimed.