Voor hulp en advies

0251 - 247233

Operatiehandschoenen

Operatiehandschoenen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 35 resultaten wordt getoond

Operatiehandschoenen: Bescherm jezelf en patiënten tijdens medische procedures

Ben je werkzaam in de zorg en op zoek naar hoogwaardige operatiehandschoenen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! Operatiehandschoenen zijn onmisbaar bij medische procedures om jezelf en de patiënt te beschermen tegen infecties en andere risico’s. In deze tekst lees je alles over de voordelen van onze operatiehandschoenen en hoe je deze gemakkelijk kunt bestellen.

Bescherm jezelf en patiënten met onze operatiehandschoenen

Onze operatiehandschoenen bieden bescherming voor jou als zorgprofessional en de patiënt tijdens medische ingrepen. De handschoenen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Hierdoor zijn onze handschoenen geschikt voor gebruik in diverse medische omgevingen, zoals ziekenhuizen, klinieken en tandartspraktijken. Door te kiezen voor onze operatiehandschoenen ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid tijdens jouw werkzaamheden.

Voor wie zijn onze operatiehandschoenen geschikt?

Onze operatiehandschoenen zijn geschikt voor verschillende zorgprofessionals en afdelingen, zoals tandartsen, chirurgen, verpleegkundigen en anesthesisten. De handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten, waardoor ze geschikt zijn voor zowel mannen als vrouwen. Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in zowel latex als latexvrije varianten, waardoor ze geschikt zijn voor mensen met een allergie voor latex.

Aanvullende informatie over onze operatiehandschoenen

Naast onze operatiehandschoenen bieden wij ook andere medische producten aan, zoals latex handschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en steriele handschoenen. Al onze producten voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Bij Plastimed staat kwaliteit en veiligheid altijd voorop!

Bestel nu gemakkelijk operatiehandschoenen online bij Plastimed

Wil je operatiehandschoenen bestellen voor jouw medische praktijk? Bij Plastimed kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Plaats je bestelling eenvoudig via onze website en wij zorgen voor een snelle levering. Bestel vandaag nog en profiteer van onze hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service. Naast operatiehandschoenen kun je bij ons terecht voor diverse andere medische producten zoals latex handschoenen, medisch verbruiksmateriaal en chirurgische handschoenen. Bij Plastimed ben je verzekerd van kwaliteit, veiligheid en gemak!

Filteren

Aantal stuks
Steriel
Uitvoering