Voor hulp en advies

0251 - 247233

Wegwerphandschoenen

Wegwerphandschoenen bieden maximale bescherming tegen gezondheidsrisico’s. Plastimed biedt een breed aanbod medische handschoenen aan. Bekijk meteen ons assortiment.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 94 resultaten wordt getoond

Optimale bescherming voor de huid

Bent u op zoek naar wegwerphandschoenen? Deze handschoenen trek je snel en eenvoudig aan om de handen te beschermen tegen bacteriën, vloeistoffen of bloed. Binnen de zorgsector wordt dan ook veelvuldig gebruik gemaakt van deze beschermingsmiddelen, onder meer in ziekenhuizen, de thuiszorg, verpleeghuizen en in de gehandicaptenzorg. Ook tandartsen, fysiotherapeuten, masseurs en horecamedewerkers bij zorg instellingen dragen medische handschoenen om hygiënisch te werken.

Wegwerphandschoenen van hoge kwaliteit

Belangrijk bij medical handschoenen is dat het materiaal elastisch is, een goede pasvorm heeft en niet scheurt. Plastimed heeft daarom uitsluitend wegwerp handschoenen van hoge kwaliteit in het assortiment, onder meer van nitril, latex, vinyl en polyisopreen. Zo passen de handschoenen bij de voorkeuren ten aanzien van tastgevoel, draagcomfort en allergievrije bescherming.

Alle soorten en maten handschoenen

Voor de juiste pasvorm dien je de geschikte maat wegwerphandschoenen te selecteren. De maat van de handpalm is hierbij de leidraad. Meet van links naar rechts, net boven de duim. Hierbij is acht centimeter maat S, negen centimeter maat M en tien centimeter maat L. Bestel direct wegwerphandschoenen bij Plastimed in de juiste maat voor maximale bescherming.

Filteren

Aantal stuks
Steriel
Uitvoering