Voor hulp en advies

0251 - 247233

Chirurgische handschoenen

Chirurgische handschoenen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 122 resultaten wordt getoond

Chirurgische handschoenen: de ultieme bescherming voor zorgprofessionals

Als zorgprofessional is het van groot belang om jezelf te beschermen tegen infecties en bacteriën tijdens operaties en andere medische handelingen. Chirurgische handschoenen bieden hiervoor de ultieme bescherming. Bij Plastimed kun je deze handschoenen gemakkelijk en snel bestellen.

Waarvoor worden chirurgische handschoenen gebruikt?

Chirurgische handschoenen worden gebruikt tijdens operaties en andere medische handelingen om zorgprofessionals te beschermen tegen infecties en bacteriën. De handschoenen zijn gemaakt van steriel materiaal en bieden een barrière tussen de handen van de professional en het te behandelen gebied. Chirurgische handschoenen worden niet alleen gebruikt door chirurgen, maar ook door andere zorgprofessionals zoals tandartsen, verpleegkundigen en dermatologen.

Welke zorgprofessionals en afdelingen maken gebruik van chirurgische handschoenen?

Chirurgische handschoenen zijn onmisbaar in de medische wereld en worden gebruikt door verschillende zorgprofessionals en afdelingen. Denk bijvoorbeeld aan chirurgen, tandartsen, verpleegkundigen, dermatologen, OK-assistenten en anesthesisten. Daarnaast worden de handschoenen gebruikt op verschillende afdelingen zoals de operatiekamer, spoedeisende hulp, tandheelkunde en dermatologie.

Chirurgische handschoenen in alle soorten en maten

Chirurgische handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en materialen. Het is belangrijk om de juiste maat te kiezen voor een optimale bescherming en comfort tijdens het dragen. Daarnaast zijn er ook wegwerphandschoenen beschikbaar voor eenmalig gebruik. Gerelateerde producten zijn onder andere operatiehandschoenen en steriele handschoenen. Bij Plastimed kun je terecht voor een uitgebreid assortiment aan medisch verbruiksmateriaal en persoonlijke bescherming.

Bestel jouw chirurgische handschoenen gemakkelijk en snel online bij Plastimed

Wil je chirurgische handschoenen bestellen? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt een breed assortiment aan medisch verbruiksmateriaal en persoonlijke bescherming. Bestellen gaat eenvoudig en snel en je hebt jouw producten binnen enkele werkdagen in huis. Zo ben je verzekerd van optimale bescherming tijdens jouw werkzaamheden als zorgprofessional.