Voor hulp en advies

0251 - 247233

Pincetten

Een pincet wordt in de geneeskunde voor zeer veelzijdige medische behandelingen gebruikt. Van operaties tot cosmetische behandelingen – medische pincetten zijn onmisbaar in de operatiekamer van specialisten en artsen werkzaam in het ziekenhuis, privéklinieken en artsenpraktijken. Plastimed biedt zowel chirurgische pincetten als epileerpincetten, oog pincetten, tekenpincetten, bipolaire pincetten, anatomische pincetten en splinterpincetten die geschikt zijn voor het veilig vastgrijpen van diverse soorten structuren. Bestel direct jouw medisch pincetten bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 47 resultaten wordt getoond

Pincetten tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding

Pincetten zijn er in allerlei vormen en maten, waardoor er voor iedere toepassing een geschikt pincet te vinden is. Van tekenpincetten tot chirurgische pincetten: je vindt ze allemaal in de webshop van Plastimed. Zowel voor pincetten voor thuis als voor op de praktijk, in de zorginstelling waar je werkt of voor op de OK kun je bij Plastimed terecht.

Pincetten voor diverse toepassingen

Bij Plastimed bestel je eenvoudig diverse soorten pincetten, waaronder anatomische pincetten en chirurgische pincetten. De anatomische pincetten hebben een geribbelde bek, waarmee je gevoelige weefsels voorzichtig vastpakt en vasthoudt. Dit pincet wordt onder meer gebruikt in de chirurgie voor het grijpen van bloedvaten en zenuwen. Ook zijn er disposable pincetten voor eenmalig gebruik. Deze per stuk verpakte steriele pincetten zijn erg handig voor op de praktijk en de OK. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen in je dokterstas en kunnen dus ook onderweg gebruikt worden.

Pincetten van kwaliteitsmerken

Alle pincetten in het uitgebreide assortiment van Plastimed zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt van kwalitatief roestvrij staal of een wegwerpmateriaal. Kies uit de beste merken, waaronder Mediware, Zepf en Instramed. Plaats direct je bestelling in de webshop en haal snel je nieuwe pincetten in huis.