Voor hulp en advies

0251 - 247233

Anatomische pincetten

Gevoelig weefsel grijp je vast met anatomische pincetten. Ook gebruik je dit pincet voor het hygiënisch aanleggen van verbandmiddelen. Anatomische pincetten worden veel gebruikt in de chirurgie en maken zorgvuldig werken mogelijk. Bestel jouw anatomische pincetten online bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 19 resultaten

Nauwkeurig werken met anatomische pincetten

Een anatomisch pincet is voorzien van bladen met een gegroefde binnenkant of kruisribben. Met dit fijne pincet pak je gevoelige structuren atraumatisch vast. Er zijn speciaal ontwikkelde anatomische pincetten waarmee bloedvaten en zenuwen nauwkeurig kunnen worden weggehouden tijdens een ingreep of operatie. Dit chirurgisch instrument is niet alleen geschikt voor de behandeling van gevoelige weefselstructuren, maar is ook de beste keuze voor het aanleggen van onder meer deppers. Tijdens de chirurgische wondsluiting houd je het hechtmateriaal met dit pincet veilig vast. Het verschil met een chirurgisch pincet is dat het anatomische pincet weefsel atraumatisch vastpakt. Het chirurgisch pincet is voorzien van in elkaar grijpende tanden van de bladen.

Anatomische pincetten van de beste merken

In de OK moet je kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de instrumenten en materialen. In het assortiment van Plastimed vind je enkel producten van hoogwaardige merken. Zo bestel je onder meer anatomische pincetten van Mediware en Zepf. Plaats direct je bestelling in de online shop.