Voor hulp en advies

0251 - 247233

Chirurgische pincetten

Chirurgische pincetten zijn er in uiteenlopende formaten. Dit type pincet is voorzien van een vertanding voor een veilige en vaste grip. Bij Plastimed bestel je gemakkelijk chirurgische pincetten en andere instrumenten voor de chirurgie in de online shop.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 16 resultaten

Nauwkeurige sluiting van chirurgische pincetten

Dankzij de in elkaar grijpende tanden op de bladen van het chirurgische pincet, heeft dit pincet een bijzonder nauwkeurige sluiting. Er zijn verschillende soorten pincetten om uit te kiezen. Welke soort je gebruikt, hangt onder andere af van het beoogde doel. Chirurgische pincetten zijn om deze reden dan ook leverbaar met een variabel aantal tanden. Ook hebben deze pincetten meerdere toepassingen. Het komt in het bijzonder goed van pas bij het hechten van weefselstructuren. Door de speciale structuur kun je de afzonderlijke weefsellagen optimaal vastpakken. Voor het atraumatisch vastpakken van weefsel kies je voor een van de anatomische pincetten.

Chirurgische pincetten kopen

Chirurgische pincetten van hoogwaardige merken als Instramed en Mediware bestel je in de webshop van Plastimed. Deze kwalitatieve pincetten zijn onder meer geschikt om te gebruiken op de OK, in de artsenpraktijk en het ziekenhuis.