Voor hulp en advies

0251 - 247233

Lepels

In de geneeskunde worden scherpe lepels, ook wel Partsch-lepels genoemd, gebruikt voor het afschrapen van weefsel en het legen van wond holten. Dit chirurgische instrument heeft scherpe randen en een ronde, lepelvormige kop. Bestel direct jouw chirurgische lepels bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 10 resultaten

Scherpe lepels van hoge kwaliteit

De scherpe lepel is een onmisbaar chirurgisch instrument. De scherpe randen en lepelvormige kop maken het mogelijk om wondholten te legen en weefsel af te schrapen. Zeker in de dermatologie en tandheelkunde komen de zogeheten Partsch-lepels vaak van pas en zijn ze een veelgebruikt hulpmiddel.

Scherpe lepels voor tandheelkunde of chirurgie

De Partsch-lepel wordt in de tandheelkunde onder meer gebruikt voor het schoonmaken van een wond na een tandextractie. Ook kunnen cariës uit het tandbeen verwijderd worden met behulp van dit scherpe instrument. Met de handzame lepel kun je bovendien ontstoken weefsel wegschrapen uit een botholte. Als dermatoloog gebruik je de scherpe lepels onder andere voor het verwijderen van keratosen en wratten of om een huidschraapsel af te nemen. Bij Plastimed heb je de keuze uit een groot aantal maten en vormen, zodat er voor iedere situatie een passende scherpe lepel beschikbaar is.

Chirurgische instrumenten online bestellen

Plastimed biedt enkel medische instrumenten aan van de hoogste kwaliteit. Er zijn zowel herbruikbare instrumenten als disposable Partsch-lepels voor eenmalig gebruik. Deze dienen onmiddellijk na gebruik weggegooid te worden. Plaats direct jouw bestelling in de online shop.