Voor hulp en advies

0251 - 247233

Penlights

Penlights staan ook wel bekend als pupil- of ooglampjes. Met dit onderzoekslampje kun je als medicus bijvoorbeeld de pupilreflex testen. De penlights van Plastimed zijn ideaal uitermate geschikt voor in jouw dokterspraktijk. Bekijk direct het uitgebreide assortiment pupillampjes en andere instrumenten.

Populaire penlights

De penlight wordt veel gebruikt in de dokterspraktijk en is verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Je gebruikt dit ooglampje onder meer om gemakkelijk de pupilreflex te controleren. Bij Plastimed vind je stevige, duurzame penlights met een klassiek design. Veel van de pupillampjes zijn voorzien van een ophangclip, zodat je ze gemakkelijk kunt bevestigen aan je doktersjas of overhemd. Doorgaans wordt de penlight gebruiksklaar geleverd inclusief batterijen. Het ooglampje is dus meteen te gebruiken. Ken je een startende arts of student geneeskunde? Dan is een penlight een leuk idee om cadeau te doen.

Penlights voor medici bestellen

Plastimed biedt enkel producten van de hoogste kwaliteit aan, geschikt voor zowel particulieren als medici. Je plaatst gemakkelijk en snel jouw bestelling in de online shop en profiteert van gratis verzending boven een orderwaarde van € 75,-. Naast penlights vind je nog veel meer praktische producten voor jouw praktijk, waaronder onderzoekslampen, onderzoeksbanken en meer.