Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Zwachtels > Compressiezwachtels

Compressiezwachtels

Je gebruikt compressiezwachtels voor het aanleggen van drukverbanden en voor het beoefenen van compressietherapie. De compressiezwachtel mag niet ontbreken in praktijken, ziekenhuizen en klinieken. Ook thuis in de EHBO-doos komt dit verbandmiddel goed van pas. Plaats je bestelling bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 32 resultaten wordt getoond

Meerdere toepassingen van compressiezwachtels

Compressietherapie wordt gebruikt om de stroomsnelheid van het bloed te verhogen. Dit doe je door plaatselijk druk op de aderen en lymfevaten uit te oefenen. Afvalstoffen worden zo sneller afgevoerd en oedemen verminderen. Kies in dit geval voor een gebruiksklare elastische zwachtel van schuimrubber voor compressie bij oedeembehandeling in de flebologie en lymfologie. Compressietherapie kan ook het risico op trombose verlagen en wondgenezing van wonden in de benen versnellen. Bovendien zijn de zwachtels onmisbaar bij het aanleggen van drukverbanden en ondersteunende of ontlastende verbanden. Je hebt een ruime keuze uit verschillende soorten compressiezwachtels in diverse formaten, waaronder korte en lange rekzwachtels.

Compressiezwachtels online bestellen

Windsels & zwachtels van A-merken bestel je online bij Plastimed. Van hoogwaardige compressiezwachtels van Urgo K2 tot Komprex Binde van Lohmann & Rauscher: je vindt het in de online shop van Plastimed. Bestel online jouw verbandmiddelen en profiteer van snelle levering en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.