Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Bandage > Elleboog bandage

Elleboog bandage

Met elleboog bandage verminder je pijn en bevorder je het herstel van elleboog klachten. Het is ook mogelijk om preventief een elleboog bandage te dragen om blessures tijdens het sporten te voorkomen. Er zijn elleboog bandages in diverse soorten en maten en voor verschillende klachten, zoals een tenniselleboog, een golferselleboog of werk gerelateerde klachten. Bij Plastimed bestel je eenvoudig een kwalitatieve elleboog bandage online.

Filters

Enig resultaat

Gebruiksvriendelijke elleboog bandages

Een elleboog bandage is speciaal ontworpen om ondersteuning te bieden aan zwakke, geblesseerde of stijve ellebogen. Je brengt de zelfhechtende zwachtel gemakkelijk zelf aan. Deze vormt zich vervolgens naar je elleboog en biedt zo een optimale pasvorm en gewrichtsbescherming. De zwachtel kleeft op zichzelf en niet op de huid, waardoor je geen last krijgt van huidirritatie. Het ademende materiaal rekt goed en draagt daardoor comfortabel. Een elleboog bandage kan zowel worden toegepast door de fysiotherapeut of huisarts als door jezelf als consument. De hoogwaardige elleboog bandages in het assortiment van Plastimed worden onder meer gebruikt voor verrekking, het bevestigen van verbanden of bij postoperatieve compressie in de orthopedische chirurgie.

Elleboog bandages van betrouwbare merken

Ben jij op zoek naar een gebruiksvriendelijke elleboog bandage van hoge kwaliteit? Bij Plastimed bestel je gemakkelijk bandages van topmerken als Coban.

Filteren