Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Bandage > Kniebandage

Kniebandage

Een kniebandage kleeft op zichzelf en niet op de huid. Deze zwachtel wordt gebruikt voor de fixatie van primaire verbanden en kan daarnaast worden ingezet bij verrekking of verstuiking. Bij Plastimed heb je de keuze uit zelfklevende zwachtels in verschillende afmetingen en kleuren.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Zelfklevende kniebandage

Een zelfklevende bandage is onmisbaar thuis in de EHBO- koffer en op de huisartsenpraktijk of in de fysiotherapiepraktijk. Deze handige bandage gebruik je onder andere na een sportblessure, ter extra ondersteuning of om een ander verband te bevestigen. Ook voor postoperatieve compressie in de orthopedische chirurgie wordt veel gebruik gemaakt van de kniebandage. De zelfklevende zwachtels uit het assortiment van Plastimed plakken op zichzelf in plaats van op de huid. Dit zorgt voor veel draagcomfort en het verkleint de kans op irritatie. De kniebandage is er in diverse lengtes en je kunt deze eventueel zelf in de meest geschikte lengte knippen. Dit type verband kenmerkt zich door de uitstekende rekbaarheid. Hierdoor kan de kniebandage met een goede druk worden aangelegd en is er een optimale steun bij onder meer verzwikkingen en kneuzingen van de knie.

Kniebandage kopen

Bij het lopen, rennen, hurken, springen en meer gebruik je je knieën constant. Een knieblessure kan snel opgelopen zijn. Bij Plastimed bestel je eenvoudig en snel hoogwaardige kniebandages van bekende merken zoals 3M.

Filteren