Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Spuiten > Spuitpompen

Spuitpompen

Spuitpompen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Ontdek de voordelen van spuitpompen bij Plastimed

Ben je op zoek naar betrouwbare en gebruiksvriendelijke spuitpompen? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres! Spuitpompen worden gebruikt om medicijnen of voedingsstoffen op een gecontroleerde manier toe te dienen aan patiënten. Of je nu werkzaam bent in een ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorg, met onze spuitpompen ben je verzekerd van een veilige en efficiënte toediening.

Hoe werkt een spuitpomp?

Een spuitpomp is een apparaat dat via een naald of slangetje medicijnen of voedingsstoffen in het lichaam van de patiënt pompt. Het is een zeer precies instrument waarmee de hoeveelheid en snelheid van de toediening nauwkeurig kan worden ingesteld. Dit maakt spuitpompen uitermate geschikt voor patiënten die afhankelijk zijn van constante toediening van medicijnen of voedingsstoffen. Onze spuitpompen zijn geschikt voor gebruik in diverse zorgomgevingen, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen en thuiszorginstellingen.

Spuitpompen en andere injectiematerialen

Naast spuitpompen biedt Plastimed ook een ruim assortiment aan gerelateerde producten, zoals injectiemateriaal, naalden, spuiten en injectiespuiten. Hiermee kunnen wij een totaaloplossing bieden voor jouw zorginstelling. Onze spuitpompen zijn eenvoudig in gebruik en hebben een intuïtieve interface, wat zorgt voor gebruiksgemak en snelle inzetbaarheid. Daarnaast beschikken onze spuitpompen over verschillende functionaliteiten, zoals een ingebouwde accu, waardoor de pompen ook mobiel ingezet kunnen worden.

Bestel jouw spuitpomp direct online bij Plastimed

Wil jij ook profiteren van de voordelen van onze spuitpompen? Bestel dan direct online bij Plastimed! Onze webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor je eenvoudig en snel jouw gewenste spuitpomp kunt bestellen. Daarnaast bieden wij een uitstekende service en snelle levering, waardoor je jouw spuitpomp snel in huis hebt. Bij Plastimed staan kwaliteit en service hoog in het vaandel, dus je kunt rekenen op betrouwbare en hoogwaardige producten. Twijfel je nog welke spuitpomp het beste past bij jouw zorginstelling? Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze.