Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Injectiemateriaal > Naalden > Spinaalnaalden

Spinaalnaalden

Spinaalnaalden zijn op een speciale manier geslepen wat bijdraagt aan een comfortabele prik tijdens een medische behandeling. De naald kan niet breken of buigen tijdens een onverwachte beweging van de patiënt. Plastimed biedt een ruim assortiment spinale naalden van topmerken als B.Braun, BD en Spine-ject! Bestel direct spinale naalden bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Gauge

Resultaat 1–30 van de 32 resultaten wordt getoond

Spinaalnaalden voor anesthesie

Spinaalnaalden worden met name voor spinale anesthesie en een lumbaalpunctie toegepast. Bij spinale anesthesie wordt het volledige onderlichaam verdoofd met een injectie laag in de onderrug. De verdovingsvloeistof wordt door middel van een spinaalnaald in het ruggenmergvloeistof ingebracht. Eerst zorgt de verdoving ervoor dat het onderlichaam warm aanvoelt; daarna wordt het onderlichaam gevoelloos en kun je de benen niet meer bewegen. Tijdens een chirurgische ingreep waarbij spinale anesthesie wordt toegepast houdt een anesthesioloog het lichaam in de gaten. Een lumbaalpunctie is een ruggenprik waarbij door middel van een spinaalnaald hersenvocht wordt afgenomen voor onderzoek. De spinaalnaalden zijn steriel en worden slechts één keer gebruikt.

Hoge kwaliteit spinaalnaalden

Plastimed heeft spinaalnaalden van topmerken als BD en B.Braun in het assortiment. De naalden zijn dankzij het ontwerp ideaal voor een minimale intrathecale punctiediepte, terwijl de naalden het beste blockresultaat opleveren. De spinaalnaalden zijn in verschillende maten verkrijgbaar; van 25G x 25 millimeter tot 18G x 150 millimeter. Dankzij de uiteenlopende kleurcodes haal je eenvoudig de verscheidene maten van de spinaalnaalden uit elkaar.

Bestel de juiste naalden bij Plastimed

Bij Plastimed vind je niet alleen spinaalnaalden, maar bijvoorbeeld ook infuusnaalden, dentale naaldenen naalden voor bloedafname. Bekijk meteen het brede aanbod en plaats je bestelling in de webshop.

Filteren

Aantal stuks
Gauge