Voor hulp en advies

0251 - 247233

Pennaalden

Pennaalden worden op een insulinepen gedraaid voor het injecteren van insuline. Voor iedere injectie is een nieuwe pennaald nodig, daarom kun je deze naalden gemakkelijk op een insulinepen klikken en weer verwijderen. Bestel direct injectie materiaal bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Gauge

Toont alle 16 resultaten

injectienaalden voor diabetes

Pennaalden worden gebruikt voor het spuiten van insuline. Welke pennaald je nodig hebt, hangt af van je insulinepen en spuittechniek. Doordat de meeste pennaalden universeel zijn, passen ze op alle reguliere insulinepennen. Sommige pennaalden passen niet op alle insulinepennen. Lees dus altijd goed de productomschrijving voordat je je pennaalden bestelt.

Voldoende pennaalden in huis halen

Pen naalden zijn eenmalig te gebruiken. Het is verstandig om altijd een voorraad naalden in huis te hebben, zodat je nooit zonder komt te zitten. Dit geldt zowel voor particulieren als voor zorgprofessionals in bijvoorbeeld verpleeghuizen en huisartsenpraktijken. Pen naalden zijn eenvoudig in gebruik. Vóór het injecteren van de insuline worden ze op de insulinepen gedraaid of geklikt. De afgelopen jaren zijn de injectie naalden scherper en dunner geworden, zodat je zo min mogelijk last hebt van de prik.

Verschillende soorten injectie naalden

Er zijn pennaalden met verschillende diktes (G) of lengtes (mm). Een hogere G-waarde staat voor een dunnere naald. Voor zorgprofessionals zijn er speciale pen naalden verkrijgbaar. Bij Plastimed heb je de keuze uit injectienaalden van vooraanstaande merken zoals BD. Ook insulinespuiten en andere medische benodigdheden vind je in de online winkel. Plaats direct je bestelling in de webshop van Plastimed en profiteer van een snelle levering.

Filteren

Aantal stuks
Gauge