Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Mediborgh medicatietray

Mediborgh medicatietray

SKU 321002 Categorie

Bestel Mediborgh medicatietray snel en eenvoudig bij Plastimed.nl, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij zijn er trots op dat al onze producten afkomstig zijn van gerenommeerde A-merken, wat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid in elk product dat we aanbieden.

 193,00 excl. btw  233,53 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

footer betaalmethodes

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer 321002

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mediborgh medicatietray” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Medicatietray 321002

Regels en protocollen rondom de veiligheid van medicatietoediening hebben geleid tot de ontwikkeling van de OK-tray door een Nederlands ziekenhuis en de lokale fabrikant Arion.

Naar aanleiding van vragen uit de markt, is ook een tray ontworpen met een alternatieve vorm. In een aantal gevallen zal deze beter passen op de plek waar hij gebruikt wordt. Deze rechthoekige tray wordt aangeboden als OK-tray New.

De Arion OK-tray is een overzichtelijk, single use hulpmiddel dat ingezet kan worden bij de dubbel-check van anesthesiemedicatie. In de OK-tray kan de anesthesiemedewerker de opgetrokken medicatie systematisch klaarleggen. De lege ampullen liggen onder de bijhorende injectiespuiten waardoor ieder lid van het team makkelijk de controle kan uitvoeren.

Veiligheid en gebruiksgemak is wat de Arion OK-tray biedt aan gebruiker.

Filteren