Voor hulp en advies

0251 - 247233

Injectie ampullen

Een injectie ampul wordt gebruikt om een injectiespuit mee te vullen. Met de injectiespuit dien je vervolgens medicijnen toe of bijvoorbeeld een vaccin. Bij Plastimed koop je online injectie ampullen en ander injectiemateriaal.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

Injectie ampullen voor medisch gebruik

Een ampul is een flesje dat is gemaakt van glas of plastic. Hier worden vloeibare medicinale stoffen in bewaard. Deze steriele stoffen zijn bedoeld voor injecties. Met de ampul vul je de injectiespuit, waarmee je de patiënt injecteert. De inhoud van een impul staat weergeven op het etiket. Lees altijd aandachtig het etiket, want er kan op tal van manieren zijn aangegeven wat de inhoud is. Vaak staat dit bovendien aangeduid in verschillende eenheden of percentages. Door goed te lezen en stapsgewijs te werk te gaan, voorkom je dat er fouten gemaakt worden. De inhoud van de ampul wordt opgelost in water of in fysiologisch zout en de maatstreepjes op de injectiespuit laten zien hoeveel vloeistof er in de spuit zit.

Injectie ampullen bestellen

Bij Plastimed bestel je in een handomdraai alle benodigde injectiematerialen, van injectie ampullen tot injectienaalden en naaldencontainers. Plaats direct je bestelling en profiteer van een snelle levering.

Filteren