Voor hulp en advies

0251 - 247233

Wondspray

Voor een optimale genezing van iedere wond, ook van oppervlakkige wonden, is een goede reiniging met wondspray essentieel. Daarom vind je bij Plastimed een uitgebreid assortiment aan wondsprays en wondreiniging middelen.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 13 resultaten

Wonden spray voor diverse soorten verwondingen

Wondspray is eenvoudig in gebruik en zowel voor particulieren als medische professionals een veelgebruikt middel. Je gebruikt wondspray voor een ontsmettende reiniging van onder meer sneeën, schaafwonden en eerstegraads brandwonden. De wondsprays van Plastimed horen dus zeker thuis in de EHBO-kit. De praktische spuitfles werkt goed vanuit iedere hoek en is dus de ideale oplossing voor als je van huis bent en een wond moet verzorgen tijdens bijvoorbeeld sport- en outdooractiviteiten.

Wondspray van betrouwbare merken

In de webshop van Plastimed vind je enkel producten voor wondverzorging van de hoogste kwaliteit. Je hebt onder andere de keuze uit bekende merken als 3M, BSN en S&N. De wondspray is gemakkelijk met één hand aan te brengen en geschikt voor kleine wondjes en kleine snij- en schaafwonden. Wondsprays mogen absoluut niet ontbreken in je EHBO-doos thuis en komen altijd goed van pas. Ook wordt dit middel veel gebruikt in de huisartsenpraktijk, de behandelruimte of het verzorgingstehuis. Voor toepassing bij verschillende kleine wondjes bestel je jouw wondsprays in de shop van Plastimed.