Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Wondverzorging > Oogspoeling

Oogspoeling

Oogspoeling snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Oogspoeling: een must-have in iedere EHBO-kit

Het kan gebeuren dat er iets in je oog komt of dat je oog geïrriteerd raakt door stof, vuil of chemische stoffen. In zo’n geval is het belangrijk om direct te handelen en je oog goed te spoelen met een oogspoeling. Plastimed biedt verschillende soorten oogspoelingen aan die zorgen voor een snelle en effectieve reiniging van het oog.

Een effectieve werking voor ogen die onmiddellijke zorg nodig hebben

Oogspoelingen zijn er in verschillende varianten, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze reinigen het oog op een effectieve manier en zorgen voor directe verlichting bij irritatie of verwonding. De oogspoelingen van Plastimed worden veel gebruikt door zorgprofessionals en afdelingen zoals spoedeisende hulp, oogheelkunde en industrie. Daarnaast zijn oogspoelingen onmisbaar in iedere EHBO-kit, zowel thuis als op het werk.

Aanvullende informatie over oogspoelingen

Naast oogspoelingen biedt Plastimed ook andere producten aan op het gebied van wondzorg en EHBO. Zo vind je in ons assortiment onder andere compressieboxen, hydrogels, pleistersprays en verbandmiddelen. Ook hebben we diverse soorten wondzorgproducten, zoals wondzalf, die het herstel van een wond kunnen bevorderen. Bij Plastimed vind je alles wat je nodig hebt voor een goede wond- en oogverzorging.

Direct bestellen bij Plastimed

Wil je een oogspoeling bestellen? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Bij Plastimed ben je verzekerd van een snelle levering en de beste kwaliteit. Bovendien kun je bij ons terecht voor al je medische verbruiksmateriaal. Bestel vandaag nog je oogspoeling of andere benodigdheden en zorg dat je altijd goed voorbereid bent op eventuele ongelukken.