Voor hulp en advies

0251 - 247233

Braces

Braces worden gebruikt na een sportblessure of een val of ongeluk. Ook als je een operatie hebt ondergaan, kan een brace de ondersteuning bieden die je lichaam nodig heeft in het herstel. Daarnaast geeft een brace vertrouwen wanneer je na een blessure weer begint met sporten of werken. Bij Plastimed vind je een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige braces.

Meer bewegingsvrijheid met braces

De brace wordt meestal voorgeschreven door de fysiotherapeut. Ook als consument kan je de braces van Plastimed bestellen, al maken deze geen standaard onderdeel uit van de EHBO- koffer. De braces zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor ze comfortabel zitten en je bovendien je bewegingsvrijheid behoudt. De brace ondersteunt het geblesseerde gewricht bij letselgevoelige bewegingen. Er zijn braces voor diverse lichaamsdelen verkrijgbaar, zoals kniebraces, duimbraces en rugbraces. Dit zijn uitstekende hulpmiddelen ter verhoging van de belastbaarheid van je lichaam.

Wanneer draag je een brace?

Voor tijdens het sporten zijn er speciale sportbraces, die ondersteuning en stabiliteit bieden en daardoor zorgen voor meer zekerheid. Dit type brace kan gedragen worden bij overbelasting, instabiliteit en pijn in de gewrichten. Het is ook mogelijk om preventief een sport brace te dragen om zo meer uit een training te halen.

Neem direct een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel jouw brace eenvoudig en snel online bij Plastimed.