Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Medline Marathon huidbeschermer 0,5 gr

Medline Marathon huidbeschermer 0,5 gr

SKU MSC093001 Categorie

Bestel Medline Marathon huidbeschermer 0,5 gr snel en eenvoudig bij Plastimed.nl, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij zijn er trots op dat al onze producten afkomstig zijn van gerenommeerde A-merken, wat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid in elk product dat we aanbieden.

 43,20 excl. btw  52,27 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

footer betaalmethodes

Specificaties

Extra informatie

Artikelnummer MSC093001

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Medline Marathon huidbeschermer 0,5 gr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Marathon® Huidbeschermer vormt een beschermende laag over de aangetaste huid, op een cyanoacrylaat basis. Dit wondverzorgingsproduct kan gebruikt worden als barrière om huidwonden, beschadigde, kwetsbare, of huid rondom een wond en peristomale huid te beschermen tegen wrijving, schuren, vocht en bij het verwijderen van tape of pleisters.

Patiënten ervaren voordelen van deze huidbeschermer, omdat de Marathon Huidbeschermende Staaf: robuust en flexibel is niet prikt de huid laat ademen snel droogt lang blijft zitten

Deze vloeibare cyanoacrylaat huidbeschermer kan ook onder medische hulpmiddelen gebruikt worden als dat nodig is.

Marathon biedt complete wondverzorging door de sterke laag die gevormd wordt, die dikker en duurzamer is dan de meeste vloeibare huidbeschermers. De sterke laag wordt gevormd op het moment dat de cyanoacrylaat formule in contact wordt gebracht met het vocht op de huid. Wanneer het cyanoacrylaat polymeriseert aan het huidoppervlak blijft het product op de huid zitten en verdampt niet bij het aanbrengen.

Om de huid nog langer intact te houden, blijft 100% van de Marathon Huidbeschermer op de huid, totdat de dode huidcellen op natuurlijke wijze afgestoten worden. De huidbeschermer biedt de zekerheid aan patiënten en hun zorgverleners, dat ze degelijk beschermd zijn tegen verdere beschadiging.

Filteren