Voor hulp en advies

0251 - 247233

Afzuigpompen

Afzuigpompen worden onder meer gebruikt in de chirurgie, orthopedie, liposuctie, tandheelkunde en de veterinaire geneeskunde. Met hoogwaardige afzuigpompen wordt vet, vocht, bloed en andere lichaamssappen weggezogen en houd je tegelijkertijd uitstekend zicht. Bij Plastimed koop je afzuigpompen van de hoogste kwaliteit voor een betrouwbare werking.

Diverse uitvoeringen afzuigpompen

Er zijn diverse soorten afzuigpompen om uit te kiezen. Welk model het beste past, hangt af van de toepassing en je eigen voorkeuren. Zo zijn er elektrische afzuigpompen, maar je kan ook een afzuigpomp kiezen die te bedienen is met je hand of voet. Een draagbare hand- en voetafzuigpomp is uitermate geschikt voor noodgevallen. De elektrische afzuigpompen zijn traploos in te stellen op zuigkracht. Ook praktische bijpassende accessoires, zoals een verrijdbare standaard en zuigcontainer, bestel je bij Plastimed.

Afzuigpompen van de hoogste kwaliteit

In het assortiment van Plastimed vind je medische producten van de hoogste kwaliteit. Zo heb je onder meer de keuze uit afzuigpompen van Askir. Er zijn verschillende vormen van afzuiging die je voor jouw werkzaamheden in de zorg nodig kunt hebben. Ook vloerzuigers, slijmzuigers en meer bestel je in een handomdraai in de online shop. Plaats je besteling!