Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Netverband

Netverband

Netverband is een flexibel en elastisch verband dat aansluit aan de lichaamsvorm. Het netverband is huidvriendelijk en geschikt voor een snelle en gemakkelijke fixering na verbandwisseling. Plastimed biedt een veelzijdig assortiment netverband. Bestel snel en gemakkelijk netverband bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 20 resultaten

Netverband voor gemakkelijke fixering

Een netverband is multifunctioneel en wordt veel gebruikt door artsen en medische professionals. Ook voor thuisgebruik is het prettig om netverband in de EHBO-doos te hebben. Dit rekbare verband is namelijk geschikt voor gebruik op allerlei lichaamsdelen, ook de moeilijk verbindbare plekken. Plaats je bestelling voor verbandmiddelen direct in de online shop van Plastimed.

Verschillende toepassingen van netverband

Met het elastische verband fixeer je wondverbanden, zonder dat je pleisters, tape of andere fixatiemiddelen nodig hebt. Daarnaast is het flexibele netverband ook geschikt voor gebruik op moeilijk te verbinden plekken, bijvoorbeeld gewrichten, op de rug of het hoofd. Netverband is verkrijgbaar in verschillende lengtes en in een kant-en-klare uitvoering. Op de verpakking staan de diverse toepassingen duidelijk aangegeven. Het netverband is was- en steriliseerbaar. De wijdmazige structuur zorgt voor een optimale ventilatie en past zich aan iedere lichaamsvorm aan. Breng het te fixeren verband op het betreffende lichaamsdeel aan en plaats het netverband hier vervolgens overheen voor een goed verbonden wond.

Netverband online bestellen

Netverband en andere verbandmiddelen als pleisters en windsels koop je gemakkelijk online bij Plastimed. Je hebt de keuze uit hoogwaardige merken als Hartmann en Elastofix. Plaats je bestelling in de webshop.