Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Verband > Kraamverband

Kraamverband

Kraamverband snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Kraamverband voor de juiste bescherming na de bevalling

Als nieuwe moeder heb je na de bevalling extra bescherming nodig om te herstellen van de ingrijpende gebeurtenis die een bevalling is. Kraamverband biedt hierbij de juiste bescherming en comfort. Het is een speciaal soort verband dat extra lang, breed en dik is, zodat het voldoende bescherming biedt tijdens de eerste dagen na de bevalling.

De werking en het gebruik van kraamverband

Kraamverband is speciaal ontworpen voor vrouwen die net bevallen zijn. Het verband biedt de nodige bescherming tijdens de eerste dagen na de bevalling, waarin het lichaam zich aanpast aan de nieuwe situatie. Het verband is extra lang, breed en dik, zodat het voldoende absorberend vermogen heeft om het bloedverlies tijdens deze periode op te vangen. Kraamverband wordt voornamelijk gebruikt door vrouwen die net bevallen zijn en door kraamafdelingen in ziekenhuizen en zorginstellingen.

Aanvullende informatie over kraamverband

Bij Plastimed bieden we verschillende soorten kraamverband aan. Zo hebben we kraamverband met en zonder plakstrips, maar ook extra zacht en dun verband voor extra comfort tijdens het dragen. Daarnaast bieden we ook andere soorten verbandmiddelen aan, zoals eilandverband, gipsverband en andere verbandmaterialen. Hierbij zorgen we ervoor dat we alleen producten van hoge kwaliteit aanbieden die voldoen aan de strengste normen en richtlijnen.

Bestel nu je kraamverband bij Plastimed

Wil je kraamverband bestellen? Bij Plastimed kun je het eenvoudig en snel online kopen. We bieden een ruim assortiment aan kraamverband en andere verbandmaterialen van de hoogste kwaliteit. Bestel nu en ontvang je producten direct bij jou thuis. Bij Plastimed profiteer je van een snelle levering, een uitstekende klantenservice en de beste kwaliteit. Naast kraamverband bieden we ook andere soorten verbandmiddelen, zoals eilandverband, gipsverband en andere verbandmaterialen. Bij Plastimed ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en service.