Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Watten > Tampons > Neustampons

Neustampons

Neustampons snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 13 resultaten

Neustampons: wat zijn ze en waarvoor worden ze gebruikt?

Als je last hebt van neusbloedingen, kan een neustampon uitkomst bieden. Een neustampon is een opgerolde strook verband die in de neusgaten wordt geplaatst om bloedingen te stoppen. Plastimed biedt verschillende soorten neustampons aan, van eenvoudige varianten tot tampons met een ballonvorm.

Werking van neustampons en hun toepassingen in de zorg

Een neustampon werkt door druk uit te oefenen op het bloedende gebied in de neus. Het verbandmateriaal absorbeert het bloed en zorgt ervoor dat de neusbloeding stopt. Neustampons worden vaak gebruikt in de zorg, bijvoorbeeld door KNO-artsen en spoedeisende hulpverleners, maar ook door patiënten thuis. Ze zijn vooral nuttig bij neusbloedingen die niet vanzelf stoppen of bij mensen die bloedverdunners gebruiken en daarom extra risico lopen op neusbloedingen.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast neustampons biedt Plastimed ook andere verbandmiddelen aan die handig kunnen zijn bij neusbloedingen, zoals verband en spalken. Ook zijn er verschillende soorten neustampons beschikbaar, zoals tampons met een ballonvorm die voor extra druk zorgen. Daarnaast zijn er tampons die gemaakt zijn van een speciaal materiaal dat de groei van bacteriën tegengaat en zo de kans op infecties verkleint. Het is belangrijk om te weten dat neustampons niet langer dan 24 uur in de neus mogen blijven zitten, omdat ze anders het slijmvlies kunnen beschadigen.

Bestel neustampons eenvoudig en snel bij Plastimed

Heb je last van neusbloedingen en wil je graag neustampons bestellen? Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel online bestellen. We bieden een ruime keuze aan neustampons, verbandmiddelen en andere medische hulpmiddelen. Bestel je voor 15.00 uur, dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag. En bij bestellingen vanaf €50,- rekenen we geen verzendkosten. Zo ben je snel voorzien van de juiste producten om je neusbloeding te behandelen.