Voor hulp en advies

0251 - 247233

Saturatiemeters

Saturatiemeters zijn compacte apparaten waarmee je gemakkelijk en snel het zuurstofpercentage in het bloed meet. Dit apparaat is onmisbaar voor medisch professionals, zoals huisartsen, en ook geschikt voor consumenten. Bij Plastimed kun je verschillende saturatie meters kopen van hoogwaardige merken waaronder Co-Med.

Saturatiemeters voor ieder gebruik

Saturatiemeters worden onder meer gebruikt door sporters. Ook hartpatiënten, longpatiënten, astmapatiënten en stoppende rokers hebben er baat bij om regelmatig de zuurstof in het bloed te meten. Het compacte apparaat is eenvoudig mee te nemen voor onder meer huisartsen en EHBO’ers. De meter is eenvoudig in gebruik. Plaats de wijsvinger in het apparaat en druk op de startknop. Zeer snel komt de uitslag op het scherm te staan en lees je de SpO2, PR en hartslag af. Voor een betrouwbare hartslagmeting wordt de saturatiemeter geleverd met een polsband. De meter heeft een bereik van 30 tot 235 bpm met een marge van 1 bpm.

Betrouwbare saturatiemeters kopen

Bij Plastimed kun je terecht voor al jouw medische apparatuur van de beste merken. Zo kun je altijd rekenen op een betrouwbare uitslag. Shop direct online saturatiemeters en meer van onder andere Co-Med.