Voor hulp en advies

0251 - 247233

Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters worden veel gebruikt in de huisartspraktijk, het verzorgingstehuis, het ziekenhuis, de verloskundigenpraktijk of thuis. Bij Plastimed heb je de keuze uit diverse bovenarmbloeddrukmeters. De voorkeur van artsen gaat over het algemeen uit naar een meting via de bovenarm.

Filters

Productcategorieën
Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 76 resultaten wordt getoond

Bloeddrukmeters voor thuis en in de praktijk

Veel bloeddrukmeters zijn gemaakt voor handmatig gebruik, waarbij je met een pompje het manchet opblaast. De manchet is desinfecteerbaar en wasbaar. Het verouderingsvrije en drukresistente meetsysteem biedt levenslange precisie. De meeste bloeddrukmeters worden geleverd met een standaard manchet. Deze is geschikt voor een bovenarmomvang van 22 tot 32 centimeter. Het is mogelijk om een groter of kleiner manchet mee te bestellen, zodat je voor iedere omvang van de bovenarm tot een betrouwbare bloeddrukmeting kunt komen. Er zijn ook elektrische modellen verkrijgbaar met een robuuste shock-proof behuizing.

Bloeddrukmeters van de beste merken

Bij Plastimed bestel je eenvoudig en snel een bloeddrukmeter plus toebehoren van A-merken als Riester en Mindray. Zo meet je gemakkelijk zelf je bloeddruk thuis of gebruik je dit praktische hulpmiddel op de praktijk om de bloeddruk van je patiënten in beeld te brengen. De betere modellen zijn voorzien van een handige geheugenfunctie.