Voor hulp en advies

0251 - 247233

Otoscopen

Otoscopen zijn diagnostische instrumenten om de uitwendige gehoorgang mee te onderzoeken tot aan het trommelvlies. Dit instrument wordt vooral gebruikt in de pediatrie, de KNO en de huisartsengeneeskunde. Bekijk het uitgebreide assortiment aan otoscopen en andere diagnostische instrumenten in de online shop van Plastimed.

Filters

Toont alle 24 resultaten

Otoscopen met lichtbron en vergrootglas

De otoscoop wordt ook wel oorspiegel genoemd, omdat je met dit instrument goed zicht hebt op de uitwendige gehoorgang en het trommelvlies. De otoscoop zorgt voor een vergroting en verlichting van het oor. Het instrument is voorzien van een lichtbron, zodat je het weefsel eenvoudig kunt beoordelen. Het vergrootglas als zichtvenster vergroot genoeg om alle details van het trommelvlies te kunnen bekijken. De trechter breng je in de gehoorgang in. Deze bundelt het licht en houdt de gehoorgang open. Daarbij vergroot de oortrechter de hygiëne, omdat het voorkomt dat de otoscoopkop in direct contact komt met de patiënt. Er zijn zowel oortrechters voor eenmalig gebruik als herbruikbare oortrechters verkrijgbaar.

Otoscopen online bestellen

In de online shop van Plastimed bestel je eenvoudig otoscopen en toebehoren, zoals een oorspeculum. Kies uit hoogwaardige merken als Heine en Comed en plaats direct je bestelling.

Filteren