Voor hulp en advies

0251 - 247233

Thermometers

Met thermometers meet je op een nauwkeurige en eenvoudige wijze je lichaamstemperatuur op of die van een patiënt op. Als je te maken hebt met griep, een hoge leeftijd of ernstig ziek bent, kan koorts een belangrijke indicator voor een ernstige aandoening vormen. We spreken van koorts als de lichaamstemperatuur 38 graden Celsius of hoger is. Plastimed biedt verschillende varianten nauwkeurige thermometers binnen het aanbod diagnostische instrumenten aan, van kwaliteitsmerken als Braun, Digitemp en Omron.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 19 resultaten

Verschillende soorten thermometers

Bij Plastimed heb je de keuze uit oorthermometers en orale of rectale een thermometer. Bij een oorthermometer meet je de lichaamstemperatuur op via het trommelvlies. Een orale of rectale thermometer meet binnen tien seconden onder de tong, oksel of in de anus de temperatuur op. De thermometers zijn waterdicht en robuust om een snelle meting te verzorgen.

De voordelen van een digitale thermometer

Plastimed biedt uitsluitend digitale thermometers aan. De digitale thermometer heeft een slanke staafvorm met een tip die een elektronische warmtesensor bevat. Een digitale thermometer biedt altijd een betrouwbare uitslag.

Bestel een thermometer bij Plastimed

Heb je een thermometer nodig of zoek je andere meetapparatuur, zoals bloeddrukmeters en zuurstofmeters? Bekijk direct de webshop voor Plastimed en plaats je bestelling.