Voor hulp en advies

0251 - 247233

ECG Gel

ECG gel zorgt voor een duidelijke overdracht tijdens elektromedische procedures. De ECG-gel in het assortiment van Plastimed is hypoallergeen, niet-irriterend, bacteriostatisch en elektrisch geleidend. De gel is geschikt voor alle elektromedische procedures, met uitzondering van defibrillatie.

Filters

It seems we can't find what you're looking for.

ECG gel voor langdurig gebruik

Een ECG, oftewel hartfilmpje, wordt gemaakt in de huisartsenpraktijk of in het ziekenhuis. De ECG legt de elektrische activiteit van het hart vast. Elektroden gel is niet alleen geschikt voor het maken van een goede ECG, maar wordt ook gebruikt bij een TENS-behandeling, monitoring en pediatrie. De hoogwaardige gel voor ECG zorgt voor een uitstekende transmissie tussen de huid en de elektroden. Dankzij de samenstelling van het materiaal is langdurig gebruik mogelijk, zodat het niet nodig is om regelmatig nieuwe gel aan te brengen.

Hoogwaardige gel voor ECG

Bij Plastimed shop je eenvoudig en snel medische producten van de hoogste kwaliteit voor thuis en op de praktijk. Naast ECG benodigdheden als gel vind je ook ECG plakkersECG elektroden en ECG monitors in het uitgebreide online assortiment. Hierdoor koop je in één keer alles wat je nodig hebt voor de behandeling van jouw patiënten.

Filteren