Voor hulp en advies

0251 - 247233

ECG Elektroden

ECG elektroden zijn onmisbaar bij het maken van een hartfilmpje. De elektroden worden op meerdere plekken van het lichaam geplaatst en vervolgens verbonden met de ECG monitor. Zo kom je tot een nauwkeurige meting van je hartritme en hartfrequentie. In de shop van Plastimed bestel je alles wat je nodig hebt voor een betrouwbare ECG meting.

Filters

Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 51 resultaten wordt getoond

Gebruiksvriendelijke ECG elektroden

ECG-monitoring wordt onder andere gebruikt om hartritmestoornissen aan te duiden of om het effect van een bepaalde behandeling te beoordelen. Plastimed heeft een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige elektroden die zijn voorzien van een drukgevoelige en geleidende kleeflaag. Dit zorgt voor een optimale gebruiksvriendelijkheid en hygiëne. Gebruik de elektroden in combinatie met ECG gel en ECG papier voor het meest betrouwbare resultaat.

ECG benodigdheden online kopen

De elektroden in het assortiment van Plastimed zijn ontworpen om snel en hygiënisch aangebracht te worden. De handige elektroden blijven efficiënt kleven. Dit maakt een duidelijke en stabiele afleiding mogelijk. Je hebt de keuze uit elektroden van bekende merken, waaronder Dormo-Tab. Neem direct een kijkje in het uitgebreide aanbod en plaats je bestelling eenvoudig en snel in de webshop.