Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Praktijkinrichting > Dispensers > Zeepdispensers

Zeepdispensers

Bij Plastimed vind je zeepdispensers van gerenommeerde merken. Deze passen in elke sanitaire ruimte en in je praktijkruimte. Gebruik de zeepdispenser in combinatie met hoogwaardige huidverzorgingsproducten voor een optimaal hygiënisch resultaat.

De voordelen van zeepdispensers

Een zeepdispenser biedt diverse voordelen en wordt dan ook veel gebruikt in de huisartsenpraktijk, op de afdeling in verzorgingstehuizen of ziekenhuizen of in de sanitaire ruimte. Ook voor thuisgebruik heeft een zeepdispenser tal van voordelen. Dankzij het zeeppompje kun je gemakkelijk hygiënisch werken. Het enige dat je hoeft te doen om snel je handen te wassen, is op de knop of hendel van de zeepdispenser drukken. Je hoeft niet met vieze handen op zoek naar de zeep of een zeepflesje opdiepen dat al vele anderen gebruikt hebben met onhygiënische handen. Zeepdispensers dragen dus bij aan een gezonde en hygiënische werkomgeving, zeker als je ze gebruikt in combinatie met een alcoholdispenser en een papierdispenser.

Zeepdispensers eenvoudig bestellen

Zeep dispensers en andere praktische items voor de inrichting van jouw praktijk bestel je bij Plastimed. Dankzij het uitgebreide assortiment richt je eenvoudig je praktijkruimte of kliniek in met producten van de hoogste kwaliteit. Zeepdispensers zijn onmisbaar en zorgen ervoor dat je altijd hygiënisch werkt. Plaats je bestelling in de webshop.