Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Praktijkinrichting > Dispensers > Handdoekdispensers

Handdoekdispensers

Met een handdoekdispenser droog je de handen hygiënisch en efficiënt af na het handen wassen. Ook kun je de doekjes in de handdoekdispenser gebruiken om iets te reinigen. Plastimed biedt een ruim aanbod handdoekdispensers in zowel kunststof als metaal aan. Deze materialen zijn gemakkelijk schoon te maken. Bovendien beschikt Plastimed uitsluitend over dispensers van hoogstaande kwaliteit, van merken als Kimtech, Temcel, Tork en Maxi. Bekijk meteen de handdoekdispensers, alcoholdispensers en pleisterdispensers in de webshop.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 30 resultaten

Wanneer gebruik je een handdoekdispenser?

Handdoekdispensers worden gebruikt op plekken waar veel mensen hun handen willen wassen. Dit kan bijvoorbeeld op een toilet zijn, zodat mensen hun handen kunnen drogen na het toiletbezoek. In medische instellingen, ziekenhuizen of bij huisartsen zijn handdoekdispensers essentieel om je handen zo hygiënisch mogelijk kunt drogen met deze contactloze dispensers.

De hygiënische voordelen van een handdoekdispenser

Een handdoekdispenser is uiterst hygiënisch. Je hoeft alleen het papier aan te raken waarmee je je handen droogt en dat gooi je direct na gebruik weg in de prullenmand. Dit is ook veel hygiënischer dan het gebruik van een handdoek waar iedereen zijn of haar handen aan droogt. Bestel de handdoekdispensers van Plastimed meteen in de webshop.

Filteren

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel