Voor hulp en advies

0251 - 247233

Meetlinten

Door regelmatig te meten met meetlinten weet je of iemand een gezond gewicht heeft. Je meet daarvoor bijvoorbeeld de lichaamslengte, maar ook de omtrek van de middel. Zo hebben huisartsen en zorgprofessionals in de ouderenverzorging veel aan een meetlint uit het assortiment van Plastimed.

Meetlinten voor baby’s, kinderen en volwassenen

Door de lengte en het gewichtsverloop bij te houden, kun je iemand screenen op ondervoeding of overgewicht. Deze meet- en weeggegevens leg je vast in het zorgdossier, zodat de informatie altijd eenvoudig terug te vinden is. Bij Plastimed vind je diverse lengtemeters in het assortiment. Een telescopische lengtemeester gebruik je voor het nemen van de lengtemeting van zowel kinderen als volwassenen. Monteer de meetlat aan de muur en schuif deze uit en in wanneer nodig. Sommige meetlinten zijn ook te bevestigen op een weegschaal. De meeste lengtemeters gaan van 60 tot 210 cm. Voor baby’s zijn er speciale meetborden om de lengte gemakkelijk te kunnen meten.

Meetlinten online bestellen

Meetlinten van A-merken bestel je gemakkelijk in de webshop van Plastimed. Plaats je bestelling online en profiteer van snelle levering. Kies onder meer uit kwaliteitsmerken als ADE. Neem ook een kijkje bij de andere benodigdheden voor praktijkinrichting.