Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Diagnostiek > Wegen & Meten > Weegschalen

Weegschalen

Weegschalen zijn onmisbaar voor thuis en in bijvoorbeeld verpleeghuizen en huisartsenpraktijken. Met een personenweegschaal bepaal je eenvoudig je gewicht en krijg je inzicht in je gezondheid. Met een meetlint meet jij of de dokter vervolgens bijvoorbeeld je buikomtrek op. Zo kun je bepalen of je een gezond gewicht en omvang hebt.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 20 resultaten

Gewicht bepalen met betrouwbare weegschaal

Overgewicht en ondergewicht kunnen vele gezondheidsklachten veroorzaken. Door een betrouwbare weegschaal te gebruiken, houd je je eigen gewicht of dat van je patiënten goed in de gaten. De professionele weegschalen in het aanbod van Plastimed zijn zeer sterk en extra breed. Met een draagkracht van 200 kg is de weegschaal geschikt voor de meeste personen. De automatische afstelling op nul zorgt voor nauwkeurige weegresultaten en de laatste meetwaarde wordt automatisch in het geheugen opgeslagen. Dit maakt het eenvoudig om de voortgang bij te houden. Het is mogelijk om te schakelen tussen kg/lbs/sts.

Weegschalen van kwaliteitsmerken

In de webshop van Plastimed vind je weegschalen van kwaliteitsmerken zoals Seca en ADE. Zo reken je steeds op een betrouwbaar meetresultaat dat een duidelijk inzicht geeft in de gezondheid van jezelf of die van een patiënt. Bestel ze eenvoudig online bij Plastimed.