Voor hulp en advies

0251 - 247233

Microscopen

Microscopen zijn onmisbaar in je praktijk of medisch laboratorium. Met een microscoop kan onder andere urine, ontlasting, bloed, huid, sperma of beenmerg onderzocht worden. Weefsel wordt afgenomen met een biopsie en cellen door middel van een punctie. Plaats dit onder de microscoop om het tot in detail te onderzoeken. Bij Plastimed vind je laboratorium apparatuur van de hoogste kwaliteit.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Microscopen voor medisch onderzoek

Er zijn allerlei soorten microscopen waar je uit kunt kiezen. De meest gebruikte laboratorium microscopen bestaan uit twee delen die door kabels met elkaar verbonden zijn: het objectief en de oculair. Daarnaast beschikt de microscoop over een verlichtingsonderdeel en wordt er een statief meegeleverd voor de optische onderdelen. De ingebouwde microscooplamp kan worden aangepast aan de collector en het velddiafragma. Bestel volledig uitgeruste labapparatuur voor biowetenschappen, dierenartsen en onderwijstoepassingen en andere labapparatuur eenvoudig en snel bij Plastimed.

Microscopen online kopen

Sommige medische microscopen zijn uitermate geschikt voor het gebruik op locatie, omdat deze via USB aangesloten kunnen worden op een computer of laptop. Zo kun je de resultaten gelijk documenteren of op een projector aan een publiek laten zien. In het assortiment van Plastimed vind je enkel labapparatuur met functionaliteiten van een bijzonder hoog niveau. Plaats je bestelling in de webshop.