Voor hulp en advies

0251 - 247233

Demiwater

Demiwater snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Demiwater kopen bij Plastimed: zuiver en betrouwbaar

Ben je op zoek naar demiwater van hoge kwaliteit? Plastimed biedt demiwater aan dat speciaal is gezuiverd voor medisch gebruik. Demiwater, ook wel gedemineraliseerd water genoemd, wordt gebruikt in verschillende medische toepassingen, zoals in laboratoria en sterilisatieprocessen.

Hoe werkt demiwater en waarvoor wordt het gebruikt?

Demiwater is water waaruit bijna alle mineralen en zouten zijn verwijderd. Dit maakt het water ideaal voor gebruik in medische toepassingen waarbij zuiverheid van groot belang is. Bijvoorbeeld in laboratoria, waar demiwater wordt gebruikt bij experimenten, of bij sterilisatieprocessen in ziekenhuizen. Ook wordt demiwater gebruikt om apparatuur te reinigen en te spoelen, omdat het vrij is van verontreinigingen die schadelijk kunnen zijn voor de apparatuur.

Welke zorgprofessionals en afdelingen gebruiken demiwater?

Demiwater wordt in verschillende zorginstellingen gebruikt, zoals ziekenhuizen, laboratoria en tandartspraktijken. Het wordt met name gebruikt door professionals die werken in de sterilisatie- en reinigingsafdelingen. Ook wordt het gebruikt bij het schoonmaken van apparatuur in de operatiekamer en bij het maken van medische instrumenten.

Aanvullende informatie over demiwater en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen demiwater kopen, maar ook andere medische verbruiksmaterialen en producten die van belang zijn bij sterilisatieprocessen. Zoals sterilisatierollen om instrumenten te verpakken en dustcovers om apparatuur te beschermen tegen stof en vuil. Ook bieden we ultrasoonreinigers aan voor een grondige en efficiënte reiniging van instrumenten.

Demiwater kopen bij Plastimed: snel en eenvoudig

Wil je demiwater kopen voor gebruik in jouw zorginstelling? Bij Plastimed kun je dit gemakkelijk en snel online bestellen. Ons demiwater wordt geleverd in een steriele verpakking en is direct klaar voor gebruik. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle en betrouwbare levering.