Voor hulp en advies

0251 - 247233

Onderleggers

Onderleggers worden veel gebruikt in het ziekenhuis, het verzorgingstehuis, op de kraamafdeling en thuis. Een hoogwaardige onderlegger van Plastimed heeft gegarandeerd een hoog absorberend vermogen voor een hygiënische verzorging en extra veel bescherming.

Filters

Steriel

Resultaat 1–30 van de 36 resultaten wordt getoond

Een onderlegger voor medisch- en thuisgebruik

De onderlegger kan in veel situaties gebruikt worden. Zo biedt een hoogwaardige onderlegger bescherming bij incontinentie en kan hij ook tijdens een bevalling gebruikt worden als bedbescherming. Niet ieder kraampakket is voorzien van een onderlegger, waardoor het kan zijn dat je deze los aan moet schaffen. De absorberende onderlegger moet regelmatig worden verwisseld en beschermt het matras. Voor een optimale werking leg je de onderlegger in ruitvorm onder de billen.

Celstof onderleggers kopen

Bij Plastimed vind je een ruim assortiment aan celstof onderleggers van het kwalitatief hoogwaardige merk Hartmann. Je hebt de keuze uit verschillende formaten. De onderleggers zijn geschikt voor eenmalig gebruik en zijn voorzien van een absorberende kern van cellulose. De zachte bovenlaag zorgt ervoor dat je comfortabel ligt op de onderlegger. De matjes zijn waterdicht en antislip en bieden een optimale bescherming tegen doorlekken op je matras, stoel of een ander oppervlak.  Kies voor zekerheid en optimale bescherming en koop jouw onderleggers bij Plastimed.