Voor hulp en advies

0251 - 247233

Hechtdraad

Hechtdraad wordt gebruikt voor het sluiten van open wonden. Een wond wordt doorgaans gehecht door de huisarts of chirurg. Bij Plastimed bestel je hechtdraad voor in de operatiekamer of de artsenpraktijk gemakkelijk en snel in de online shop.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 269 resultaten wordt getoond

Verschillende soorten hechtdraad

Er zijn diverse soorten hechtdraad, afhankelijk van het weefsel dat je wilt hechten. Het hoogwaardige hechtdraad in het ruime assortiment van Plastimed glijdt goed door het weefsel. Ethilon hechtdraad wordt veel gebruikt vanwege de natuurlijk verlengde treksterkte dat het niet-resorbeerbare hechtdraad biedt in het weefsel. Dit hechtmateriaal wordt aanbevolen voor cardiovasculaire, ophtalmische en neurochirurgische procedures. Het materiaal wordt aan een behandeling onderworpen voor een verbeterde soepelheid en hanteerbaarheid. Monocryl hechtdraad lost zichzelf op in 3 tot 4 maanden en veroorzaakt zeer weinig reactie met het weefsel. Dit type hechting is goed inzetbaar voor subcutane hechtingen.

Hechtdraad online bestellen

Heb je hechtdraad nodig voor in jouw praktijk of OK? Plaats dan online je bestelling bij Plastimed. Je hebt de keuze uit kwaliteitsmerken en verschillende materialen, zoals Ethilon hechtdraad, Monocryl hechtdraad en Vicryl hechtdraad in diverse diktes. Neem ook een kijkje bij de hechtstaplers en hechtstrips in het assortiment.

Filteren

Aantal stuks
Steriel