Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Handverzorging > Vloeibare zeep

Vloeibare zeep

Vloeibare zeep wordt dagelijks veel gebruikt om de handen hygiënisch schoon te spoelen met water. Op deze manier krijgen schadelijke bacteriën en ziekteverwekkers geen kans om zich te verspreiden via alle handelingen en aanrakingen die je op een dag uitvoert. Plastimed beschikt over een ruim aanbod aan zeep voor maximale hygiëne.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 23 resultaten

Optimale reiniging, desinfectie en hygiëne

Voor het schoonmaken en desinfecteren van de handen is zeep een belangrijk vereiste binnen de zorgsector. Plastimed biedt daarom verscheidene zepen, waslotions en desinfectiemiddelen aan om te ontsmetten. Ook voor desinfecteren handalcohol, handgel en doekjes is Plastimed hét specialistische platform. Zo krijgen ziekteverwekkers geen kans om zich te verspreiden.

Verschillende soorten vloeibare zeep

Bij Plastimed heb je de keuze uit gerenommeerde merken antibacteriële zeep, zoals Tork en Baktolin. De meeste handzepen zijn daarbij parfumvrij, maken geen gebruik van kleurstoffen en vormen geen aantasting van de pH-waarde. Naast het reinigen van de huid en het ontsmetten met alcohol, is het beschermen van de handen met een goede huidverzorging essentieel. Dit kan bijvoorbeeld met een voedende handcrème.

Handschoenen naast de vloeibare zeep

Plastic handschoenen kunnen bijdragen om minder de handen te hoeven wassen tijdens de zorg. Toch is het hierbij van belang om continu schone handen te hebben. Bij handschoenen bestaat namelijk altijd het risico dat ze beschadigd raken. Zelfs een klein gaatje kan verspreiding van bacteriën veroorzaken. Door de handen grondig te wassen met vloeibare zeep van Plastimed minimaliseer je dit risico.